Scream & Shout - SJUK

Det som inte fick hända hände. Kände mig helt död imorse och nu ligger jag här med feber. Hade kunnat vara en sån jävla skön dag men nej, nu blir allt uppskjutet och jag pallar inteee. Vad äree som händer lixom.. Nu ska jag sova och skita i allt, hejdå

NU → UT

Tumblr_mem6ma6pfi1qlwljzo1_500_large
Buhuuu, tror att jag börjar bli sjuuuk, inte så konstigt kanske. Eftersom alla typ har varit sjuka nu. Men jaja, hade egentligen inga planer på att dra ut men ska träffa Linda en stund, så vi hörs sen puss. Imorgon är det torsdag och förhoppningsvis är piggare & inte mer förkyld för isf ska försöka fixa några grejer, plugga och träffa kåmpiz innan utvecklingssamtalet. Och efter utvecklingssamtalet ska jag ut. Men vi hörs sen! 

#Centrumtuggare

Tjenaaaa, jävligt trött men annars så rullar allt på! Efter lunchen kom några och frågade om vi skulle dra till centan, så blir nog att dra dit snaart. Ska bara vänta på att en drar ifrån franskan sensåååå. Men vi hörs sen, kraaam! 

❥ ÖNSKEINLÄGG - Ett ställe som jag skulle vilja besöka

 
 

Today - IphoneCase

Bbekikmceamazjz_large
 

Skoldagen

Var väldigt chill! På matten drog vi ner till gamla ett tag och annars hade vi bara labblektioner! Så det var lugnt, snart helg juuuu! Och vi är lediga på torsdag, skitskönt, ska träffa en kompis då och sen på eftermiddagen har jag utvecklingssamtal! Känns såååådär. Men jaja, nu ska jag dra, så vi hörs sen puss! Efter helgen ska jag verkligen försöka köra seriöst.. med bättre bilder och allt.. 
 

Lääääxor

Var iväg, kom hem för någon timme sedan! Skolan var skön, hade bara två lektioner vilket va grupparbete och egetarbete så det va soooft! Dock vill inte min röst hänga med riktigt och vi har muntligt imorgon, håller tummarna så att jag inte vaknar upp utan röst överhuvudtaget imorgon! För då är det jävligt illa. Har läst igenom engelskaredovisningen, men det verkar hyffsat lätt, det är bara att prata så det bör ju gå helt okej men vi har även kemigrejz imorgon, vet inte om jag orkar göra det.. det löser sig ändå! Nu ska jag ta bort mitt smink och så, sen blir det nog bara tv och kik.. ska försöka somna tiiiidigt! Puss. 
1598885-9-1359365781721_large
Tumblr_mhcgb4jnhu1qaal0co1_500_large

Do. It. now. Run. Run. And. Run.

Tumblr_mgq3ir7ord1rw96wao1_400_large
 

Sovmorgon ftwwww

Dsc034522_large
Godmorgon alla! Vaknade nyss, hoppas att alla har en lika soft morgon som mig, underbart att få sovmorgon hihii! Och jag visste inte ens att vi hade sovmorgon förrän de skrev de igår, woooooop. Nej, nu ska jag titta på tv, vi hörs sen! Puss. 
 

Grand Prix D'Amerique

Sätt på kanal Sjuuu, nuuuuu. 
 

Another Saturday Night

Under kvällen igår hann jag: Vara ute, inne, pratat, snackat, planerat, myst, skypat, skrattat, blivit livrädd, skrämd och pratat ännu mer med underbaraaa Tittade på bästa programet när jag kom hem och så pratade jag med lite folk, somnade ganska sent. 
 
På riktigt ska jag verkligen försöka skärpa mig med mer seriösa bilder osv. 
 
 
 
Tumblr_mh8ajxb8gv1s0may4o1_500_large

Just A Dream

Tumblr_mf6ti0nvya1qgf7w4o1_500_large
 

Living In The Moment ♥

Hej alla! Allt rullar på, haft en bra vecka i skola, lunchat lite ute och så för vi slapp en del lektioner! Inte hänt så mycket mer, igår så hoppade vi hopprep på idrotten & gick limboooo, det funkade ju. Ja, har träffat lite folk också! Ikväll ska jag träffa Linda, hänt massa saker och så, vi ska nog bara snacka och sen får vi se helt enkelt! Vill ha sommar så att man kan vara uteee, bada & solaaaaaaa. 
480843_498770940173778_454645630_n_large
Tänk er, sol, bad, värme, bruna ben & sena kvällar 

En helt vanlig dag

Många borta & många sjuka, men lärarna stod endast och pratade de första två lektionerna sen hade jag hål i två timmar och sen spanska och mentorstid. Slutade runt tvååå tiden, det var chill. På spanskan satt jag bara och snackade allmänt med en brud i spanskagruppen som går i sam och några andra. Sen på mentorstiden pratade vi bara lite ocksåååå hihi. IMORGON ÄR DET FREDAG! Veckan har gått äckligtfort, men jag klagar inte..
 
 
 

Precis hemkommen

Weeeeyyyyyyy, vår fina frukt vaaaann! Like a princess! Så grymt duktig, nu måste jag verkligen skriva klart en uppgift! Vi hörs sen babes. 

Slutar om en kvaaaaaart!

Senaste dagen på hela veckan, men snart jäääävlar! hahaha, är skittrött men det blir nog bättre sen! Snackade på kik med folk igår och hjälpte miiiiin väään med någon läxa! Ska skynda mig hem och hämta lite saker och sen ska vi snabbt iväg till Solvalla. Så ser min kväll ut, SNART ÄR DET HELG! Puss på er! 

Inspiration

173612165f4211e2b06022000a9e289e_7_large
HD - ca, 1299 kr 
 

Kom precis heeeem ♥

Vanlig skoldag typ, förutom att vi failade stenhårt! Mötte Linda vid halv sju tiden och kom hem nyss, mycket skratt och mycket prat! Fanns en del att prata ommmmmmmm, dock var det kallt som faaaiiiin. Har nog fortfarande inte skrivit om helgen, har varit väldigt dålig uppdatering men det kommer.. men min mobil är inte på humör för tillfället heheh! Bättre sent än aldrig! Nu ska jag skriva klart idrotten om jag pallar annars ska jag bara chillaaaaa, pussen
 

WIDE AWAKE ↓

Tumblr_me0g8prmus1rpl44po1_400_large
 

Good Night Dear Readers

1492613-8-1349724158165_large
Godnatt alla! Hoppas alla får en fin dag imorgon och sover gott inatt :* 
 

Details

1346112893684244_large
 

Godmorgon bloggen! Lördag idag!

Igår var jag ute med Linda, pratade lite och så! Somnade ganska tidigt, fett skönt ju! Vaknade nyss, har pratat lite med några på fejjan och sen ska jag bara duscha och fixa lite, senare ska vi troligen på bio! Myyyyslördag ♥

STHLM - Ja det e mitt hem, under himlen.

Imorse skulle vi ha haft idrott och fysik, men vi tog närvaro på idrotten och sen drog vi till centrum. Var där i några timmar och så, sen drog vi tillbaka vid 1 och hade svenska. Slutade vid tjugo i två och nu är jag heeeemmaaa! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, först hade jag planer, men sen så nej, och sen hade jag nya men nä, och nu vet jag inte riktigt.. har inte bestämt mig lixom, men pratade med min fina vän nyss så blir nog chill ikväll och träffar henne. Hade inte bangat på en utomlandsresa såhär när det är 17 minus Men det går ju inte med skolan.. 
180df6549adfaf8d937f2391689ea957_large Untitled_509f81dee087c377594fabb1_large

HOHOH HEJ IGEN PÅ EEEEER! FYFAN VAD BÄST

Helt otroligt. Amazing. Fruktansvärt kul. Skit roligt. Visste. Fan. Det. Här. Hela. Tiden. Haha. Hejdå. Puss. Nyss. Blev. Jag. Ännu. Gladare. Än. Vad. Jag. Var. Så. Nu. Är. Jag. Över. Lycklig. Nästan. Hej. Då

HOHOH HEJ IGEN PÅ EEEEER! FYFAN VAD BÄST

Helt otroligt. Amazing. Fruktansvärt kul. Skit roligt. Visste. Fan. Det. Här. Hela. Tiden. Haha. Hejdå. Puss. Nyss. Blev. Jag. Ännu. Gladare. Än. Vad. Jag. Var. Så. Nu. Är. Jag. Över. Lycklig. Nästan. Hej. Då

Sweet Nothing

Tjeeenaree! Helt otroligt, men lilla jag stannade faktiskt kvar i skolan idag med brudzen och skrev klart en inlämning! Kom hem för kanske en halvtimme sedan, åt precis och ska kolla igenom så att jag kan HLR tills imorgon för vi har tydligen "redovisning" då, men det är ju läätt så. Haft tre lektioner idag, men det var ganska lugnt ändå. Efter spanskan så hade vi långrast så då satt bara jag och några andra i min grupp och snackade liiite. Runt sex tiden ska jag iväg, så.. det är min kväll. Tjaaaaaaaaaaarå broes! 

Svara i kommentarsfältet!


Onsdag, broooooor!

Varit chill dag, eftersom vi bara är tre stycken som har spanska så det bara vi som inte har lektion när resten av folket har det, eftersom de har delat upp de hela lite wieeerd. Så, vi skulle dra ner till stationen vilket slutade sådär! Haha, gick bra ändå tills vi kom tbx till skolan, men jajjaaaaa. YOLO. Pratade i telefonen heeela håltimmen vi hade efter typ och så har jag planerat helgen lite.. standard! Skulle bara hem och fixa lite, nu ska jag till centan! Puss. 
 
 

Heeeemmaaaaa

Slapp skynda mig imorse, skiiiiit skönt! Och vi var bara tio pers på de sista lektionerna men det var verkligen kul! Och så gick det helt okej på labbarna och sååå. Bara plus idag! Fick även sällskap en bit hem, hehe. Men ja! Nu ska jag nog läsa igenom spanskan och sen ska jag iväg! Kanske ut senare och jaaa. Men vi hörs! Puss. 
 
 

God morgon, härliga underbara tisdag..

Är halvklass alla lektioner idag utom första, trist egentligen men jaja, whatever lixom. Får ju fin besök idag i skolan med så det är chill, nu ska jag försöka ta mig upp så att man slipper stressa så jäääävla mycket! Hoppas alla har en bra dag, pussen! 

En helt vanlig dag

Igår sov jag typ hela dagen, skypade lite på kvällen osv. Skolan idag har varit chill, inte gjort speciellt mycket, det snackade ltie med några i klassen om vad vi ska göra osv på håltimmen och sen när jag gick hem fick vi finbesök lite snabbt av Lina. Kom precis hem, mötte Linda och snackade lite, myys. Hahahaha, åååh nu blev det en jätte rolig sak så måste skriva till en, hahahahaha. puss på er alla fina! 
 

The personal quotes

Tumblr_mgjrc9otxr1qkhc5uo1_500_large
 
 

Men hallå? vem bryr sig om hundra år.

Yoooooo! Var iväg och lunchade på dagen och kollade på lite grejor, träffade lite folk. Nu ska jag snart äta och sen blir det uuuuuuuuuuuuuuut. Sov tolv timmar inatt men är ändå trött, asbra! Men det ordnar nog upp sig snart, så ska prata med några och dunka musik! Wäää, vi hörs senare alla fina! Pussen. 
 
 

DAGENS TIPS

 
 
Dagens tips är för dig som målar naglarna och inte orkar vänta på att nagellacket ska torka! Men jag tror nog att alla har bättre saker för sig än att vänta på att nagellacket ska torka, så det här är bra för alla! 
 
x Ha fingrarna i kallt vatten 
 
Kallt gör nämligen så att nagellacket torkar snabbare. Värme ger då såklart motsatt effekt & nagellacket kan klumpa sig & det kan ta längre tid att torka. Så ta en skål med kallt vatten och doppa ner handen där efter att du har målat nagellacket så viiiiips är det torrt! 

Går emot mina principer

Blev erbjuden lite filmmys så det står på schemat för ikväll. Puss på er! (update. hahha jaa "filmmys")
 
 
 

How do you buy hapiness with money

 

Hola amigos!

Varit en gryyyym vecka. Igår åkte mina föräldrar hihi. Skolan igår var soft, skolan idag var också ganska soft. Fick slutade tidigare från alla lektioner och så. Satt enbart i några grupper och diskuterade på alla lektioner! Sen på rasten så satt vi i ett grupprum och då fick en lärare flipp, ganska kul ändå. Och så knasade några till det rejäääääält! Men aja, idag är det???? FREDDDAAAG. Ska snart träna & så vi hörs efter det dear readers! Puss och kram. 

School - Outfit

B2fe0f7a5f9fc016fa1b3577b689fb7a_large
 

En apa som liknar dig

Godmorgon folket! Förkylningen är på besööök, mys, verkligen skitmys, not. Nej, nu ska jag ligga här ett tag till och kolla på tv.. vi hörs sen! Pussen 
Beautiful-cute-girls-iloveyou-favim.com-620236_large

Inspo


Onsdag, onsdag → Snart helg

Snart helg mina vänner! wohooo, vi har öppet hus på lördag, men ska inte dit, så ska till skolan på tisdag med några andra och bara fixa en labb sen slutar vi :) Skit skönt! Fick tillbaka lite prov idag, kändes jävligt soft eftersom det ändå gick bättre än vad jag trodde! Sedan hände inte så mycket mer, var riktigt jobbigt att gå upp i morse! Var väldigt seg, men kom upp till slut och när man väl va i skolan var det ganska skönt att vara tillbaka ändå. Hade skit kul på vår håltimme idag också! haha! Nu ska jag dra, pussen. Och jag ska bara hitta lite kraft till bloggningen, har några småsaker som går före, sen ska jag börja uppdatera med bättre & snyggare design. Men tills dess får det vara såhär! Nu ska jag fixa lite i rummet, fixa kläder tills imorgon om jag pallar och sen ska jag smsa lite. Sen ska jag försöka sova, blev ju inte speciellt mycket sömn inatt.. hehe. Pussen! 
 
 

MUS - Wanties! Riktigt söta..

 

Victoria Secret Body Mist

Vilket Body Mist tycker ni luktar bäst? 
 

Tjenaaaare folket!

Gick upp skit tidigt idag, inte sovit många timmar inatt. Snackade med lite folk igår. Imorgon är det skola & idag ska jag nog mest chilla tror jag. Tagga till inför imorgon och kanske träffa någon ikväll, måste göra klart matte och läsa klart engelska boken också. Knaaaaaooos. Hoppas alla har en bra dag, ni får bilder från helgen snart! Pussen. 
553d73370ceaabee454a4438f537157d_large
 

Outfit

Y_large
 

Hahaa, helt siiiiiick! Ni måste kolla!

 
Asså pallar inte. Det ser helt sjukt ut, på riktigt. Den här killen har opererat in implantat i brösten, axlarna o armarna osv. Syns sjukt tydligt och det ser ju inte speciellt äkta ut.. hahah! Haha dör, kolla på videon! Vad tycker ni?  

Everybody’s lookin’ forward to the weekend, weekend. Friday, Friday.

Just nu ligger jag i sängen, har tittat på LOL, ska duscha och så sen måste jag åka till Stinsen och byta en sak och senare ikväll ska jag ut! It's friday, friiiday (om ni har missat det) MEN JAG VILL HA SOMMAR.
Mobilkameror så jävla braaaaaa! 
 
 
 

Nyårsafton och Nyårsdagen

På nyårsafton fick jag sms av en fd klasskompis, så vi drog till centrum, fikade, shoppade och pratade. Var länge sen, så det var mys och kul! Sen på kvällen firade jag nyår med kompisar! Sov även hos Linda och Lina, hade skit kul! Sen vaknade vi runt tolv & fixade lite, sen drog jag hem och duschade osv. Och sen på kvällen var alla helt döda typ, så jag och Lina träffades bara och pratade och gick en promenix till hemköp. Mys de med! 
 
 
Random pics från lovet! 
 
 
 
 

Vilken färg tycker ni är snyggast? Äger ni någon av dessa blusar?

 
VILKEN TYCKER NI ÄR SNYGGAST? Vill någon veta ett bra ställe där du kan köpa dessa? kommentera.

Helt värdelös uppdateringen..

Haft fullt upp så har verkligen inte hunnit, på fullaste allvar. Men imorgon får ni veta om de senaste dagarna och om nyår osv! 

RSS 2.0