HEJ BLOGGEN - Tidsinställt

Jag kommer nog tillbaka lite smått. Idag är det fredag, får se om jag ska ut eller om jag ska sova. Imorgon ska jag ut, det är redan planerat. Som fan. Ska bli skönt med sommarlov, behöver verkligen det. Ser mest fram emot ledighet, utekvällar, sova och träffa massa folk! Det är verkligen livet alltså. Skita i all skola. Nästa vecka har jag bara tre lektioner, två viktiga prov och en onödig spanska presentation. Får även reda på två jävligt viktiga betyg, hoppas verkligen att det går bra. Jajamensan, nog om allt. Igår (torsdag) var jag iväg på fotboll, de förlorade. Heh, synd som fan de med. Nu ska jag dra och fixa mig faktiskt, så vi hörs sen broes! Ha en underbar kväll. 

Babes

Tiden går så jäääävla fort! Jag kommer tillbaka snart, har varit lite överallt och ingenstans hehehe. Men ja, betygen ska vara satta nästa vecka och sen jääävlar är det sömn, sommarlov, utomlandsresa och KÅÅÅMPISAR SOM GÄLLER! PUSS PÅ ER. SJÄLVKLART BLOGGEN OCKSÅ. imorgon har jag kemiprov, har typ inga förhoppningar alls på bra betyg, men sånt är livet ibland eller inte.

Thank God It's Friday

Large
 

Super Bass

Yolo Bitches. Nejmen, hej igen! Skrev mitt andra engelska nationella idag och sen fick jag sluuuta. Stannade dock var en liten stund för att Raggmunken och Maxen segade och sen spraaaang jag hem i solen. Ska till Barkaby snart och sen ikväll ska jag nog ut, it's fridaaaaaay och jag är glad som satan. 
Large

RSS 2.0