SNYGGA TRÖJOR


Pigg? Ohhhh.. yes!

Varit i sumpan hela dagen, men vad gör man inte för sin bror? Va faktiskt väldigt kul! Roligt folk.
Kom hem för nån timme sen, skulle träffat Linda osv? Men.. det ser inte ut som om det blir något. sÖndag ju?

SKA SOVA, FETT SKÖNT SOOOOOOOOOOOOOOVA! Vi hörs imorgon, dåå jävlar!

(bloggar senare)


SOMMMARRRRR

Yeah

Ska göra om lite i mitt rum och på onsdag kommer min soffa.. Gah överglad. Sen är det bara tv och lite mys saker som fattas innan det är mitt rum:) hihi!
Helgen har iallafall varit underbar, ifredags var jag med Jesi. Sen igår var jag iväg och handlade lite med mamma, eller ja handla och handla men vi kollade på soffor!! Sen hämta vi Rebecca och drog och kollade ännu mera. Ah sen idag har jag gjort saft med mormor. Yes men nu ska jag sova puss!


Folket?

Wäää, yoooo! Snackade med några, men det verkade sådär vaaaaa. Men vi väl se, kanske kommer det FETASTE IDDDEEEEN OSV. men vi hörs någongång! kram

Step up to the...

Tjo! Vet inte vad som har hänt lixom.. att jag är vaken nu?
Men jaja, måste nog ner till centrum idag. Måste ha lite grejer. Efter det så får vi se, inte taggad för nåt alls idag!
Men det kan ju ändra sig, vi få la se ;) Men vi hörs sen, puss!


ussssschhhhhhh

@myhouse - Jessica & Amanda

Slutade tjugo över ett idag, snäll som man är satt jag hos Eva med lite folk. Sen slutade amanda tidigare så då drog vi till mig. Amanda gjorde nyss bort sig, menmen.. Hon lever ju iaf. Får se vd som händer ikväll, så hörs vi! Pussen :)))))


Allt är knas!

Skolan är helt knas, händer ingenting.. ingenting nödvändigt iaf. Går dig, lär oss typ ingenting på lektionerna, går hem. Standard! Jomen visst.

Jamen, lirade badminton på idrotten som var sista lektionen. Drog hem, drog ut med amanda och zigge, gick en runda. Fixade lite grejer osv. Har pluggat, känns okej iallfall. Har redovisning på språket imorgon, svenska prov och no prov.
No:n är helt knas. Men antar att det inte bara beror på mig, eftersom ingen verkar förstå ordentligt.. eller förstå. Men vi får ju förhör på saker som inte ens står..

JAMEN ANNARS MÅR JAG SKIT BRA, SOM ALLTID! OCH LIVET RULLAR PÅ :D


Skolavslutning för typ ett halv år sedan ♥


I dont care!

Nu ska jag strax dra ner till medely och gymma med världens bästa!!
Har städat rummet.. Fast jag blev bara irriterad så nu ser det ännu värre ut än innan, aha skit samma det är ju bara släkten som ska komma,!! Vi ska nämligen fira min lillasyster som fyller 11 på måndag!! Men nu ska ja på toa sen ska jag dra ner. Puss


FRÅGESTUND


obs: får vi inte in tillräckligt med frågor orkar vi inte svara på de vi fått! Då tar vi bort frågestunden.

Outfit.. Morgonen/dagens!

Obs: glöm ej frågestunden! Tryck här : häääär

 

Halsduk: gina tricot eller bikbok.. kommer inte ihåg! Tjocktröja: Köpt i Usa/florida. Byxor: ljusa jeans från Gina Tricot. Linne: vanligt från Gina. Chill outfit! är ju ändå Söndag..sååå!



Vad jag gör är min ensak, inte nån annans!!

Håller på att fixa mig lite, och snart är maten klar, då tar jag das moped till Jess och ställer den där så att det går snabbt hem sen :) smart jag är ibland alltså:) men nu ska jag äta sen får vi se vad jag och jess hittar på :) pussen


Folk skapar rykten, de snackar och de hör. Men jag har aldrig bett de gilla det jag gör!

Wääää! var vid infra osv. Men ja! nu ska jag fixa mig lite, sen kommer väl amanda hit och sen så drar vi ut på äventyr! Vi hörs väl senare=imorgon=inatt! Puss.



Snygga kläder!


De har faktiskt väldigt fina kläder, jackan är ganska cool tycker jag!

Tv

Lördagen är här och i över morgon är det skola IGEN. Men hoppas det händer något roligt idag, annars så kommer man ju ruttna här i Väsby alltså! Jag har inte så mycket att göra just nu iallafall sitter och kollar på tv. Och ska snart göra mig lite lunch!!


Love

Jag har haft en riktig skit dag alltså. Det var damp mode ON när lärarna i skolan. Men nog om det här i bloggen för då skulle det bara handla om det. Skolan var bra och vi jobbade på! Sen gick vi hem. Ja jag går nu mera eftersom det är FÖR kallt på månarna och halt så får inte ta moppen.
Men det gör inte så mycket, skönt med en promenad på morgonen.! Tar ju 30 minuter för mig att gå till skolan. Så det är en liten bit. Men nu ska jag göra nått annat puss på rumpan!! :) // Amanda


Set fire to the rain


Skolan:
var cp. Var massa bråk och sen slutade det med att läraren som vi skulle ha plus en till lärare och rektorn kom in. Fast tycker fortfarande att det var fel som vi diskuterade om! Men det är en annan sak, alla tyckte det var fel så ja.

Kvällen: haha, runt sju kom amanda.. sen drog vi! hehe.. garvade väldigt mycket iaf! så var det kallt också. Men sjukt kul! hahah.. sjuka personer alltså. Efter så skulle vi upp till gården och kolla läget, men ja.. var där uppe ett tag.
Sen kom vi på andra roliga saker och sen hem! UNDERBAR KVÄLL.




Slänger in tre gamla bilder!

sääääääääär!

Vilka människor det finns.. herregud! Att man aldrig kan stå för någonting här i världen. Pinsamt!
Det ska även vara vi som ska ta efter er och lära oss av er? Tror inte det!

P.P♥

Princess, jamen tjenare! Igår var väl en riktigt irriterande dag får man väl ändå säga. När vi har två lektioner som är slut vid typ 11. Så har vi lunch, svenska och slöjd efter. Då är vi tvugna att sitta i skolan HELA svenskan som var två timmar. Sen när vi drar till slöjden säger hon att vi inte ska ha slöjd för det kom en snubbe som ska fixa maskinerna. MAN BAH?!?!?! JAMEN?!?!!??! tack. Herregud, gick hem vid två istället för vid elva. Fast vi drog hem till mig mellan också. Men jajA! Idag är en ny dag. Vi hörs!



Så här kul har jag just nu!!

Alltså inte så kul så bjuder på några bilder som jag har tagit nyss :)


Skolfottot

Haha ja det blev väl bra! Inte jätte nöjd men vafan jag kan faktiskt ta bild på mig själv... Sitter just nu och skajpar med Jessica. Tror också att jag har fått öroninflamation IGEN, inte kul kan jag lova! Men knarkar Alvedon nu så vi får hoppas på att mina öron inte gör så ont snart!! Har även gift mig med Malin idag haha :) kolla på bilderna! Nu ska jag plugga!


För att Malin ska läsa våran blogg så skriver jag nu :)


SofiaÄrMOngo

Hejhej/ Sofia k.

Nej en tjo! Sitter nere i hallen och ska ha musik, lärarn är inte här så ja.. Lunch och sen skolfoto! Jamen vi hörs sen! Ha en bra daaaaag.


Look into my eyes and say I hate you



Galen dag.
So:n gick skitbra, klar med allt.
Sen skulle vi ha prov på No:n men man fick välja mellan att skriva det
idag eller imorgon.. man ba? jamen okej. Så satt och pratade/jobbade
hos Eva ist. Sen så skulle vi ha fotografering, men lärarna eller foto-
grafen tog fel tid. Så vi ska dit imorgon, sen slutade jag tjugo över 1.
Nu ska jag dra, vi hööööööörs!

You can hate us, but not breake us! Faktaaaa.


Vi är två femtonåriga tjejer som heter Jessica och Amanda.
Vi bor i en förort i stockholms stad.
Vi går även sista året i grundskola, med en galen framtid framför oss!
Ni kommer få läsa om massa roliga saker.
Våra skoldagar, helger och allt annat. Skolan är ganska galen, så det kommer komma upp sjuka saker där.
Vi har väl inte haft världens lättaste skolgång om man tänker på allt som hänt.
Vi har fått ta ganska mycket, ifrån både lärare och andra person. Haha ;)
Jamen vi hoppas att ni följer den här bloggen! Så hörs vi snart igen, puss!

Enjoooooy every moment!




RSS 2.0