JAG kommer tillbaka, senast i helgen!

Finns ingen tid just nu! Men jag kommer tillbaka senast i helgen måste ju fixa massa eftersom det blev såhär nu, och det är föör mycket plugg just nu för att jag ska hinna fixa om allt och sen är ju inte blogg.se speciellt snabba :D  :D Så, vi hörs om några timmar ;)

TAGGA MÅNDAG!!

Snackar med lite roliga folk på Facebook :) STANDARD! Imorgon är det skola och jag är vidrig taggad! Helt sjukt!! Första riktiga mattelektionen på några veckor och så har vi en tävling imorgon!! :D Sen på tisdag ska jag upp halv åtta även fast vi är lediga! :) men mer om det senare, puuuuusss!


Höstoutfits - Autum, Autum.

Lite outfits sådär till höst/vintern.. / J

Cause it's Satur-Saturday, ain't nobody hestitate

Kom precis hem från Täby! Shopping i Täby centrum b.la. Igår var det jävligt chill, var hemma ganska tidigt och så, gick även och sjöng hela kvällen! Vetefan varför haha, och alla bara garvade (y) Men vi hade kul iaf! Först funderade jag på att bara stanna hemma och mysaaaa, men näää. Blir nog ut ändå! Planerade ju så bra igår! Ska äta snart och sen ska jag duscha och fixa lite, sen drar jag väl! Så vi hörs säkert imorgon <3
 
Puss! // Jessica

FUCKING FRIDAY

Kort och rolig dag! Satt och lyssnade på musik med några på fysiken bl.a. Nellie The elephant! Hahaha briiist på studiemoral. Sen på svenskan var det massa roligheter!

Slutade för typ femtio minuter sedan! Sitter hemma och pratar med några på Facebook, ska ringa en strax och ikväll blir det utgång! Veckan har går vidrigt fort, men ja! Hoppas alla får en lyckad fredagskväll!! :D för det ska jag ha! WIHO FREEEDAAAAG

 


Såg ni vakna med The Voice?

Tror ni att det är sant det dom sa om bieber? Eller hittar dom bara på?


Hur man spenderar sin lediga torsdag på bästa sätt!

Skolan igår var chill, vi hade lite krig några i klassen efter lektionen! Haha, kul som fan!

Hade utvecklingssamtal i morse, även fast min mentor inte varit i skolan på en månad (y) Dog nästan av garv, min pappa är bara föööör bra ibland! Haha! Gick väl som jag hade förväntat mig.

Just nu ligger jag bara i sängen och pratar i tele, myyyyys! Ska snart upp och duscha osv, sen efter det finns det lite planer! Så vi hörs sen! 


HISS ELLER DISS?

 
Dagens hiss/diss
Haremsbyxor? vad tycker ni? är det hiss eller diss? hade ni haft på er några av dom här ovanför? 

It defines who YOU are, not ME.

Helgen var niiiice!
Men idag är det ju måndag, fick information av rektorn angående alla knasiga lektioner osv. Sen fick vi sluta, alla glada! Ikväll blir det nog bara att sova, blev ju inte speciellt mycket sömn i helgen ;) Ni får lite bilder, sen önskar jag er alla en underbar dag!

Förresten var liten fight på svenskan idag, dog av garv!! Hahaha!


Lööördaaaag

Sitter hos twinyyys och ska spendera min fina natt där :-) men vi höööörs! Ha en bra lördag!!!


DET ÄR FREEEDAG IDAG

Inga planer alls för kvällen, dom blev omställda och så kom jag på att jag ska upp klockan 06 imorgon! Wihoo! Så får se, imorgon blir det i alla fall en toppen lördag tror jag! Kommer säkert blir bäääst! Skolan idag var väldigt rolig, satt och spela med massa och så :) dock var det lite knas på första lektionen, men ja. Efter skolan drog vi även till centruuuum. Ha en toppen helg alla! Puss.

Börja kommentera!!!!!


Fucking awesomeeeeeeeee

Helt död. Vetefan när jag somnade igår, men jaja. Ska snart dra till skolan för engelska och skolfoto! Nice. Nejmen ja, igår var allt bra. Skrev matteprov, vilket gick asbra (y) not. Konstigt eftersom jag inte ens har haft en ordentlig mattelektion... Men nej! nu måste jag klä på mig.. hehehehe hejdå! je

RSS 2.0