Rida!!

Woopwoop, snart ska vi ut och rida! Taggad till tusen! Haha ne men det ska bli ruligt att rida med syrran för första gången! Snart kommer pappa hem och då ska vi till hööks och handla lite sen ut! Och om det går bra idag så ska jag kolla med dom om vi får komma ut varje söndag o rida!! Woop woop puss på er ha en bra dag! :) // Amanda


Underbar lördag!

Har haft en underbar lördag! Vaknade ganska tidigt. Gick inte upp förens 10 typ. Åt frulle sen började jag fixa lite smått! Kvart över 11 gick jag ner till station för att möta Sofia och Malin! Sen tog vi tåget in till kista! Haha jaa vad ska man säga, har haft det sjukt roligt! Skrattat så jag har träningsvärk i magen typ! Köpte en tröja och deo spray som luktade gott (plus att den var billigt) haha!!
Ja sen kollade vi på en gång i Phuket! Och ja då skrattade man ännu mera! Riktig rolig film! :) ja iallafall så har jag haft det bra som ni ser! Skrattat och haft awesome sällskap!
Men nu på kvällen har jag kollat på melodifestivalen! Aldrig mer att jag kollar på den skiten!! Blää vad dåligt det var idag!
Ah men nu ska jag städa rummet, sen sova!
Imorgon ska jag och Sandra rida! Woop wooop hoppas bara på bra vädur?!?!! :) puss på er // Amanda

Tröjan på mig som jag köpte Idag :)


Haha redigerad


UTVECKLINGSSAMTAL, TRÄFFA NÅGRA..

hade utvecklingsamtal vid fyra, med pappsen och bästa mentor, driver faktiskt inte! Gick asbra och lalalla. Men sen så drog jag hem och åt lite, sen mötte jag amanda och sedan mötte vi linda sen var vi mobbade som faaaan. Och nu kom jag precis hem! Dog typ på vägen hem av kyla, men snart är den borta. Puss ♥


GAMMAL BILD. LINDA OCH AMANDA.


Söndermulad, hata snö..

Blev mulad som en liten gris typ.. helt jävla snöig och håret, byxorna..tröjan lixom! Hhaha, ni skulle sett.. stod och kasta snö i hela jävla ansiktet och guuuudars, låg där och kunde inte göra något. Asfint, tur att det var efter sista lektionen bara!


Skoldagen gick bra! Tre personer på språket.. stor klass! ♥
Ja men, nu ska jag skriva nyheten till so:n och sedan efter middagen ska jag nog träffa någon, orkar inte sitta inne!

RSS 2.0