Gissa bilden.

 
Tre första som gissar rätt får en länkning imorgon kväll! 

The real housewives of beverly hills

 
Tittar ni på det här? 
 

Friday Night Lights

Tumblr
 

IT'S ALL BECAUSE OF YOU

Self esteem boost 👍
 

Wanties - Iphone 5s

Just nu har jag en iphone 4s. Vet inte varför, men har inte tyckt om femman. Hört så dåligt om den så har varit närmare en samsung än Iphone 5. Dock är Iphone så jääääääävla underbara! Men sen förra veckan presenterade apple denna iphone, sjuktsnygg! 
 

VAKNA MED NRJ SLUTAR SÄNDAS I TV

 
Hittade endast en gammal bild därför det står "vakna med the voice". Men igår sa så berättades det att vakna med nrj inte längre får sändas i tv. Jag tittar på vakna med nrj varje morgon, så helt ärligt känns det bajs. Hahaha, upprörd över ett program. Men det där är ett av få "program" som jag tittar på. Vad tycker ni? Brukar ni titta på vakna med nrj? 
 

I'm Back On my Feet Again

Ska försöka börja blogga som vanligt igen. 
 
I fredags var det kräftskiva, kräftor är ju väldigt äckligt dock.  I lördag var jag först hos frisören med Lina och sen på kvällen var jag ute. Söndag var det AIK - Kalmar ff på schemat. vi drog först till donken sen tåget in till Solna där det var massa folk. BRA HELG.
 
 
 
Men den här veckan började inte lika bra. Vaknade upp i måndags förkyld & med feber. Så har legat hemma och myst sen dess. Just nu tittar jag på tv, kikar & snapchatar med folk. Men ni får ha det så bra! 
 

RSS 2.0