T.G.I.F

Hoppas alla har det bra! Vädret suger i Malmö, men jag drar ändå till värmen snart såattee. Är i väg och badar, vädret får ju inte hindra en hihi. Igår var vi på TGIF och ikväll får vi se! Lär hinna med lite shopping i eftermiddag också. Så vi hörs då, pusseeeen. Ni får lite blandade bilder, nya men några gamla!


Malmöööööö

Igår firade vi min ena kusinvitamin! Jävligt trevligt och imorgon åker jag till Malmö. Ska bli kul! Heheheh. Lirade även fotboll med massa iförrgår.. Garvade sönder asså! Haha. Men vi hörs, ska ut. Puss!


STHLM STHLM!

Tjo! Livet leker. Igår var jag i Märsta osv osv. Hänt jävligt mycket saker men det kan vi ta någon annan gång! Vissa människor är bara fööör bra & jag ska till tiger och käka sedan ska jag till M och ja! Men vi höööreees, hoppas även att Robin & BG får en bra födelsedag idag <3 ha en bra kväll! Ps. Var en äcklig jävla orm på tomten.. Skrek som fan.. Väääldigt vidrigt. Btw. Blogg.se fuckar som vanligt, så ja! Ni vet om det.. Har faktiskt skrivit inlägg som har försvunnit efter ett tag ;)


Inköp

Det här fick jag med mig hem från kista och Sollentuna /Amanda Trosor 4 Perfym Bikini överdel!


Sollentuna

Nu Sitter vi i Sollentuna centrum dricker lite varmt som fan ska snart titta i affärer! :)


Kista

Håller nu på att göra iordning mig för att snart åka till kista med Charls Aka Jessica! Hehe ja så ska vi käka där inne och så kolla runt i alla affärer 5 gånger haha standard! Nej men nu måste jag skynda för vi ska ta tåget 13 över 12! Så måste gå snart! Hörs senare kanske på tåget eller i kista who knows! /Amanda


Trötter

Jessica är den svåraste personen att väcka via sms! Har spamat henne nu typ i en kvart men vaknar hon för det nej tror inte det va.. Så nu fixar jag i ordning mig så fortsätter jag spama henne efter det! Om hon inte vaknar då då tar jag moppen dit och häller vatten på henne och grädde o hela köret! Men jessica om du ser det här nu när jag står i duschen så kan du ju svara!!!


Sorrryyy broooo

Vi kommer tillbaka när blogg.se appen fungerar :) dö tråkigt att blogga från datorn faktiskt.. utan bilder. Så vi lär meddela på facebook när vi är tillbaka! Kom nyss hem från sollentuna btw, rikigt jävla nice! Jamen vi hörs någon dag, pussen. BÅDA TVÅ KOMMER TILLBAKA NÄR APPEN FUNGERAR.

Ska köpa vingar för pengarna..

Har varit ett toppenlov hittills! Även fast det har varit sjukt dåligt väder, synd om dom som har semester nu heheh. Men igår var jag inne i stan och badade osv. var ju dåligt väder då också.. men men! det är sommar. Och idag har jag varit och handlat lite grejer osv. Nu blir det utgång! Har precis ätit, så ska slå en lur till L och så. Puss.

RSS 2.0