Helt jävla amazing.

Haft en hel okej skoldag ändå, en del knas och alla lärare tror på fel personer men 'that's it'. Sen fick väl många elever reda på massa dåliga saker så då var en hel del fett sura, men inte jag :DD

Men efter skolan gick jag hem med Linda och nu har jag snackat med massa folk, ska skriva två utvärderingar till slöjden tror jag och sen bara ta det lugnt. Träffar ingen idag, stannar hemma lixom. Garvade sönder igår när jag var ute med några, Linda tappade hennes mobil och sen så hittade vi den i en jävla skog hahahha. Men vi hörs sen, puss!

'vattenkrig'

Dom hällde en fet jävla vattenkanna full med vatten över mig några gånger! Sen ritade dom lite också men sånt får man väl ta haha. Höhö, annars gick allt bra.. En lärare hade skrivit massa konstigt, så bara ändrade några elever.. För knäppa! Haha, dom ändrade så det stod bättre iaf..  Sen var det limmat på tavlan också höhö. Håller på att planera min idrottslektion tills imorgon, stråååålande! Så vi hörs senare, tror att jag drar ut en sväng också, pussen.

Amanda kommer tillbaka på måndag breeh, då alla arbeten är inne och betygen ska sättas!

 


Uteeeeeeee

Herregud, fick tydligen ett jätte gulligt samtal till min far :-) hahah, lixom shiiiiiiiiit.. droger lixom? wtf. hahahha.

Ska strax dra iväg & har haft en helt okej dag i övrigt :-) pussen.

 


Bästa lektionen!

Sitter och äter, ska strax ut. Hade en asrolig franska lektion med tyska gruppen och med min mentor som egentligen inte har språk. sen någon novell report på engelskan, förjävla chill ;) ha en bra dag!


Summer ~ klagar absoooolut inte! ;)

Hade håltimme käkade glass och drack powerking! Sen hällde dom vatten på min rygg, men hade mörk tröja så det syndes knappt heheheeh :) Sitter i kapphallen och chillar lite med gänget, läraren bara försvann.. vetefan vart :)
Satt ute och jobbade hela so:n var ju ganska nice ändå, klagar absolut inte! Och sen var det fight imorse på matten. Ha en fortsatt trevlig dag mina kära ♥



Irriterade vuxna & busiga elever ~ inte alla såklart.

Skolan har varit fantastisk. Som. Alltid.
Vattenkrig & pennkrig, det först nämnda var roligare eftersom jag inte får använda tushpennor. Slutade runt halv två, drog hem & bytte kläder sen ut, livet leker och Jessica steker. Hade en helt underbar mattelektion där vi satt i grupprum och pratade om massa udda händelser i skolan! Hahaha sjukt. Nu spammar någon på sms, så vi hörs puss.

 


Varför sova när man kan vara vaken? Hehehe.

TAGGAR INFÖR LÄXFÖRHÖR OCH NATIONELLA. OCH SEN BLIR DET UTGÅNG PÅ KVÄLLEN, lååånghelg.

Och på torsdag kommer några riktigt bra personer till mig, ska bli kul att få träffa dom var ett tag sedan <3


HELT JÄVLA AMAZING.

hahaha orkar inte. Pratat hela jävla dagen, inte helt ovanligt men ändå..

SKOLAN: Skolan rullade på bra, såg ut som ett ritblock en treåring har ritat på.. standard om du heter Jessica och går i Runby. Hade nationella i matte och muntliga i Franska och resten av franskan satt Linda inne hos oss och diskuterade med mig, helt okej faktiskt! haha. På so:n var det bara allmänt rörigt och min arbetskompis bara försvinner.. men jaja, vi han iaf klart! (jag är ju blixtsnabb så skrev klart dunderfort) OCH RESTERANDE LEKTIONER VAR BARA HELT OKEJ, HOPPADE FÖRJÄVLA LÅNGT PÅ LÄNGDHOPPEN PÅ IDROTTEN. Och så hade jag en måttligt fet håltimme.. så då drog vi ner till hemköp hoho.

EFTER SKOLAN: hämtade min kära mor mig och blixtsnabb som jag är duschade jag och bytte kläder osv hemma och sedan begav jag mig ut på nya äventyr! LOVELY. Kom precis hem och nu ska jag chilla, imorgon är det muntliga i engelska och jag längtar ♥♥

Ps. ska bli komiker när jag blir stor! puss.


GYMNASIEVAL..

Äsch, vet inte vad jag vill asså.. Haha. Men allt löser sig, don't worry be happy! :D

Idag frågade en om jag kan bli sur utan att börja garva efter ~ tar det som en komplimang lixom, ett skratt förlänger livet ~ dock kan jag skratta och le vid dom tillfällena som man verkligen inte ska det.

Ska byta kläder & sedan ut en sväng, vi hörs säkerligen senare eller imorgon. Hoppas ni har haft en bra dag!

 


Söndag, godmorgon!

Vaken nu.. Idag är det full rulle hela dagen (vad fullt det lät, full rulle) Så, ja! Vi hörs senare ikväll, puss.

Ser man ut så här i pannan efter en lektion.. så lär ni ju förstå hur jag såg ut efter fem lektioner i fredags..

 


dör av garv.. eller..

Har varit hemma ett tag, snackat i telefon med massa. Fick prata med en lärare efter skolan och självklart lyssnade ungefär halva klassen plus lite andra och tyckte det var skiiiit kul.. hahah därför tog det lite längre tid hem också för att alla skulle lämna sina söta åsikter om händelsen! Blev nerputad i buske ungefär 10 gånger.. så kände mig som ett troll sista lektionen.. mina vita skor var även bruna efter.

Nejmen, nu ska jag lira FIFA med min söta broder! hahah, skit kul! Sen ska jag ut efter middagen, ooooj nu ringer min mobil vi hörs senare ♥




Kom precis hem..

Idag var vi på Skansen med 9:orna, sääälarna var coolast.

Kom btw precis hem också. Ska duscha
& läsa igenom svenskaläxan tills imorgon. Dock ska jag se BB först! Vi hööörs.


SISTA FÖR IDAG -> BIG BROTHER

Ska titta på BB och sedan duscha osv. Ska försöka lägga mig tidigt idag.

Imorgon ska vi till Skansen och jaa.. Vi går i nian inte i ettan! MEN DET SKA BLI JÄVLIGT KUL, INGEN VERKAR TYCKA DET UTOM JAG! MEN JAG SKA SE PÅ APORNA JU. Sen får jag se, har lite planer på att stanna på vägen hem. Men vi får se. Fick även reda på att jag kommer höja mig till MVG i ett ämne samt ha kvar mitt MVG i ett annat som har varit på gränsen mellan MVG & VG, sjukt skönt eftersom jag sänker mig i Språk. Efter skolan idag var jag iväg och sen såg jag när Kalmar spelade.. Annars har det varit chill! Kraaam

 


Godmorgon, sweeeeethearts.

Uppe tidigt idag! Idag står nämligen tävling på schemat, sen ska jag hem och fixa mig och allt.. sen blir det nog utgång!
Hoppas ni får en toppen lördag, så hörs vi senare! Juste, jag badade förfan i Torsdags, i kaiiiiro.




HEMMA ~ negativa människor..

Tung rubrik mina vänner, varför kan folk inte bara skratta åt saker ibland? hehe.
Fick sluta tidigare men träffade några på vägen hem så jaa, men jag ska bara byta om tror jag & sen ska jag ut.. hehhe.. hemligt vart jag ska! Livet leker och jag steker. UT I SOLEN NU MED ER! Men nu ska jag skynda, vi hörs ikväll när jag kommer hem, puuusseeen.
♥ Fick även present när jag kom hem hoho hihi, världens bästa ♥


Bilden har absolut ingenting med inlägget att göra, MIN TATUERING. (HEHEHE)

@skolllaaaan

Hade iup innan, jobbade som fan! Nu Bygger vi flygplan, jag & lilla axel! Mitt flygplan vann, nej men ska kolla om jag ska göra nationella i engelska idag. Ha en bra dag & busa inte för mycket.. Åh fyfan nu stryper dom mig..


Underbar skoldag!

Hahah, underbar dag! Nej men det är alltid kul hahha. Matte nationella, gick väl.. Jag vet inte. Fast folk fuskar hela tiden haha. Kom precis hem & vi har typ varit utomhus hela dagen typ. Har suttit på brandtrappen och jobbat! Även lirat lite fotboll och sånt. Men jaaa, annars har jag bara garvat åt allt som vanligt med min torrra/braa humor ;)  Ska ut på baksidan nu & sen ikväll ska jag ut, hoppas ni har haft en bra dag!

 


Inget att skriva

Så säger godnatt med en bild.. Hm ja jag råkade vara i solen lite länge.. INTE NICE.. Åh prutt liksom Aja god natt! /Amanda


Chillar i solen

Ligger & Chillar i solen. Några grabbar drog nyss och skulle hämta lite grejer och resten pratar och spelar fotboll. Ha en bra daaaag!

(skulle publiceras vid tre tiden)

 


Jag tror jag sätter punkt för detta kapitel och börjar om! :-)

Sitter ute på tomten solen skiner! Hehe nice ju! Hunden är på hundrastgårn men dom andra ville bara ha hunden där och inte mig! Hahah Ah så dom skulle ropa när jag skulle hämta han.
Japp så då passar jag på att skriva lite här medans! Höhö.
Okey nu tycker säkert ni bara men va du kan ju inte bara lämna hunden där men jo det kan jag. Mamma känner dom som är där så Ah!
Men alla ni som sitter inne tycker ja att ni ska ta och gå ut! Åtminstone sätta er på balkongen. Solen är framme njut, det är Sverige vi pratar om vet aldrig när man får sol igen!!! Puss / amanda


Fältare & poliser

Helt sjuk dag igår. Drog ner till brasan en kvart sen drog jag och Linda och mötte skit många i Runby. Men klockan nio var en hel del jävligt packade och allt hahah! Orkar inte hahaha, vet att jag hade skit kul! Hände allt möjligt, vet inte hur mycket jag borde skriva ut och hur mycket jag inte borde skriva ut.. Så vi tar det sen, puss.

Ps. Blir en bild på mig & Linda bara, för mer bilder får ni adda mig på instagram.. Hehe.

 


RSS 2.0