sorry broes

Bloggen kan inte vara prio ett den här veckan heller, sitter med massa prov och det funkar bara inteeee.. Men jag kommer tillbaka och kör fullt ut! 

TODAY - PLANER

Igår vare som sagt presentöppning och grejer :) Fick mycket fiiiiiintttt. Ikväll ska jag iväg och äta! Och tills dess ska jag mest chilla, funderar på att ta fram matteboken också. Men vi hörs sen :) Pusssss! 

OCH VAD ÄR DET FÖR SPECIELL DAG IDAG?!?!?!?!

 
TILL MIG SJÄLV! WOOOOOOOPPIII, STUDIEDAG OCH MIN FÖDELSEDAG! KAN INTE BLI BÄTTRE! 
 
 
 

M I C H A E L K O R S B A G ♡

58a007411f5a4b1562e7e6fc19fb932c_large
 

♡ Cozy or not

Är sjuk, det suger.. hatar att vara sjuuuuuk. Aja, that's lifeeeee. Ligger hemma och halvsover framför tvn. Sååå, nu ska jag försätta med det så hörs vi någon annan gång! Tjarååå. 
 
Tumblr_mj1tbgiyiq1s3pjc2o1_500_large

Ny vecka, nya möjligheter..

Måndag idag! Började vid tio och sen hade vi svenska och nu håltimme! Ligger i fatboyrummet och tittar på film med mina broes! Väldigt niiiice, svenskan var skit kul, det var redovisningar och vi körde en tävling hehehe, helt störd men jaja. Och imorgon kommer nästa broe hem. Assofffftiiissssh, men nu ska jag dra och vara lite social! Vi hörs imorgon, puss. 
Ps. räknade ut att det har varit snö i typ fem månader nu.. nästan ett halvååår bläääääää. 
 
354174-10-1361233992724_large

HITTAR INGEN LUST OCH INGEN TID

Finns roligare och bättre saker att göra än datorn för tillfället, sjukt mycket att göra dock. Men allt är soft, igår var jag med Lindur och pluggade gärnet. Nu ska jag dra, har kollat på P och så. Men jag kommer tillbaka.. vågar inte säga precis när... men jag kommer nog till helgen.. heheh standard. men jag tror det..

RSS 2.0