Sååå typiskt mig..

Asnice dag i skolan, kebab till lunch och så fick vi sluta när vi var klara med något test på svenskan, men det var jävligt lätt för jag hade redan gjort det i grundskolan. Annars så regnar det sjukt mycket. Kom hem vid halv sju helt dygnsur och sedan dess har jag väl bara snackat med folk på datorn och duschat. Tror att det lutar åt utgång idag, paraplyet får väl bli min vän i nöden idag om det inte slutar regna. Men vi får se, men man måste ju ta vara på helgerna!!! Puss & kram.


Like a boss..

Gjorde en kemilabb idag, gick jävligt bra! Haha, like a boss. Vi gjorde i alla fall det bästa av situationen.. Så självklart fick vi ett väldigt bra resultat. Vi behöver inte gå in på detaljerna haha. Skolan har varit chill, gjort massa praktiska övningar osv. Dock är det fruktansvärt att gå upp på morgnarna. Var ute och pratade lite och annars har jag bara pratat med folk på Facebook & sms. Måste plugga spanska nu så att jag kan "redovisningen" tills imorgon, hehe. Vi hörs!


Helgen efter en första vecka på gymnasiet..

Tror att jag skrev om fredagen förut, för nu kommer jag inte ihåg ett skit. Igår så gick jag hem med Lina, allt var lugnt och ja. Hittade ju värsta tältet också som ni såg på insta. Idag var jag i infra & i centrum, skulle kolla på lite grejer i centrum. Ska titta på en film nu, skit trött hehe. Imorgon hörde jag rykten om att vi skulle till Runby på idrotten, har bara tre lektioner imorgon juuuu standard. Hoppas alla har haft en bra helg puss.


Strömavbrott..

Inte haft ström i några timmar nu, asnice. Eller inte. Hahaha fyfan, men jaja. Ska duscha nu, iskallt hehe. Och sen ska jag äta och sen möta Kurreburre! Efter det får vi väl se, skrivet nog när jag kommer hem, vilket inte lär bli så sent faaaktiiiskkkt. Aja, tjaråå!


Satuuurdaaayyyii, livet leker och jag steker! (det är faktiskt sol ute)

Igår var jag med massa på kvällen. Det var faktiskt en hel vecka sedan jag träffade en hel del så det var nice. Pratade en hel del och sen precis när vi kom ut träffade vi några så stod vi och pratade med dom. Vaknade nyligen och ska åka och handla ett nytt Wii och lite sånt. Ikväll får jag se vad som händer, men ut ska jag säkerligen. Vi hörs, puss och kram skumbanan.


lördag 25/8

hello var ett tag sen nu.. 
Har inte prioriterat att blogga at al men nu när vi har fått datorer från skolan så kan det ju bli lite mera bloggning.. 
Jaha vad har hänt sen sist. Jag har börjat i första ring i VNG. Det är väl kul. Vi har ju bara haft vanliga lektioner torsdag och fredag satt. Men det ska väl bli bra hoppas jag. 
Ja idag ska jag till centrum med MuliiiN! 
Får se om jag köper nått eller inte. Fick ju min lön igår från när jag jobbade isommar satt det är ju klirr i kassan där! 
Ja men vi får höras puss 
gammal bild men orkat inte ta ny heheh... 

PERFECTOOO

Slutade vid två. Hade bara tre lektioner och massa håtimmar. Drog hem på ena håltimmen och mötte lite folk vid station! Jävligt trevligt assååå. Sen tillbaka till skolan. Ikväll blire uuuut! Men vi hörs senare, puss. Ha en underbar fredag!!


Ni får en bild på detta underbara skal & på min idol dårååå


Skolaaaaaa

Sitter i skolan och chillar med några. Det regnar ju sjukt mycket, börjar 11.35 med spanska! Men jaaa, funderar på att gå hem. Slutar tjugo över två & sen ska jag iväg vid tre. Så ska skynda mig hehehehe. Men vi hörs! Snart är det helg, ska bli vidrigt skönt hehe.


Första dagen avklarad!

Allt är väl helt okej. Hade faktiskt större förväntningar men jaja. Mötte samgrabbarna vid station imorse och sen drog vi oss mot skolan som sagt. Allt ser typ likadant ut där inne så man går vilse hahah. Men hoppas ni andra som är lediga/jobbar/ går i skolan har haft en bra dag :)

Btw. Har haft en underbar sommar utomlands och lite överallt i Sverige (y)
En bild från helgen på TwinsEn.

 


TEEESTAR BARA!

Godmorgon! Verkar funka.. Igår var jag ute med massa & sen pratade jag bara i telefon när jag kom hem & sen somnade jag sent! Inte sovit alls många timmar! Men jaja, skulle bara testa en sak på bloggen! Tjarååå!


RSS 2.0