Kiiiistaaa nuuu

Ska fixa mig och sedan rullar jag och broes till kista! Blir shopping och luuunch. Sedan finns det nya planer till kvällen men det tar vi då. Måste skynda mig nu, puss!


See heaven’s got a plan for you

 

 

FAN.

Skolan var helt okej, lite segt med alla håltimmar man annars så. Slapp mentorstid och resurstid, så vi fick sluta. Standard. Kom precis hem, har vidrigt mycket att fixa idag, det är ju fredag snart! Får se om jag är hemma hela kvällen.. tror dock inte det, men måste i alla fall fixa en svenska inlämning som ska vara klar tills imorgon och massa onödiga sakeeeeer pallaaaaa. Men vi hörs broessss! LOVE.
 
 

Just chillin', snart skooola!

Har varit hemma ett tag, hade fysik och matte tidigare fast då satt vi och pratade med Andreas så, det var chill. Har spanska vid ett och sen slutar jag vid två. Har ingen kemi sen för läraren är fortfarande borta! Men jag klagar inte, ska fixa lite nu sen ska jag dra! Vi hörs!


Superb skoldag!

Jävligt lugn skoldag, vi fick göra vad vi ville eftersom vi hade vikarie på nästan alla lektioner och så fick vi sluta tidigare! Hade lite limekrig med några, men vi hörs senare för nu ska jag dra! Puss


CONGRATZ LIXOM?

Vem fyller år idag?.. Den som gissar rätt får en glass! Höhö!


GANGNAM STYLE & FREDAGEN

Alla som inte har sett videon, måste ju bara se den! Ni lär ju dö av garv eller så är det bara jag.. 
 
Men i alla fall, igår träffade jag ju Linda efter skolan. Sen efter middagen drog jag ut. Blev lite kaos under kvällen och så. Men det var väldigt kul ändå! Vi var inte så många igår heller. Dock blev man ju helt dygnsur på väg hem eftersom det regnade som in i helvete.. VIDRIGT. Sitter helt forever alone hemma, var ute en snabbis nyss och pratar med folk just nu! Planerar kvällen...
 
Hoppas alla hade en bra dag igår och får en bra dag idag, NI MÅSTE SE VIDEON. 
                                                                          

ÅH FYFAN NU ÄRE HELG MINA VÄNNER! DET ÄR HEEEELG

Veckorna går vidrigt fort, hade svenska redovisning sista lektionen och sen fick vi sluta. Slutade runt halv två, ska bara fixa några grejer och sen ska jag gå och möta Linda. Vi hörs senare girlz and boyZ!


Español brooeeees

Sitter på spanskan och chillar med livet, men det funkar! Sitter och facerapar folk och videochattar med några på tyskan, lite brist på liv men läraren försvann. Slutar strax eftersom vi slipper kemin idag. Så vi hörs senare broeees!


Lose my mind

Igår mötte jag Linda, på hennes rast. Sen drog hon och Lina in på lektion, så kom killarna så gled vi runt lite och kollade läget. Lyssnade på musik, kollade fotboll och pratade, vi var på gården ett tag också.
Efter ett tag kom ännu fler och då var vi typ femton pers. Så då satt vi inne och körde något spel på telefonen. Dagen gick jävligt fort, var i centrum och senare på kvällen var jag ute. Hände saker som gjorde att folk bli asglada, haha. Sen vetefan, fick något ryck och ja. Haha - orkar inte förklara. 
Hoppas alla hade en bra kväll!

Idag är det söndag, gick upp för en stund sedan. Nu måste jag dra och duscha osv. Så vi hörs mina vänner! Puss.
 
Ps. ska lägga ut bättre bilder, men det går inte att ladda upp från telefonen, vetefan varför. Och på datorn har jag mest äldre bilder. Men löser det inom en snart tid! hehe.

 
 
 
 
 

Lördag broees

Blev väckt nio av att jag fick sms, helt död. Men jaja, har lovat min dreamteam member att jag ska möta henne efter hennes lektion. Och sedan skulle några andra dit också. Sjukt att jag är vaken men jaja! Senare blir det shopping och utgång på schemat, såklart! Hoppas alla är pigga och har en bra dag!


Kräftor, DREAAAMTEAM, UUUUT

Har bildat DREAMTEAM för er som inte visste! Nej, mini kräftskiva står planerat vilket är urvidrigt men sedan blir det uuuuttt. Typ allt! Har varit i skolan idag, aschill. Satt och gjorde något arbete med några i klassen och lite sånt.


TALKING BEHIND | Några instagramare?

 

 Några instagram avändare? Är instagram bättre än facebok?
 
 
Skicka era namn här eller på facebook så lovar jag att följa er!

2cool4school.. Ellleeer

Som rubriken lyder. Är hemma, har halvsovit tills nu. Tittar på något konstigt program och smsar med Linda som inte heller är i skolan. Ska fortsätta med det. Hoppas alla har en bra dag! Så hörs vi snart, ha det kuuuul.


Allt är kaaaaoooz

Godmorgon! Vaknar upp utan röst, mohaha känns ju underbart, hur ska jag klara mig utan att prata. Var ute i fredags & lördags, fredag var lite kaos men det var kul när det hände grejer hehe. Dock fick folk reda på lite dåliga saker, vilket inte var så jätte kul lixom så vi stod ute och pratade ett tag. But I think everything is gonna be alright <3 Ska snart börja fixa mig, måste fixa lite grejer! Ha en bra dag alla!

Keviiin & Lina på bild!


Utgång & polle

Ska kolla på lillpollen som startar strax. Hoppas på det bästa såklart! Sen blire att möta kurreburre och andra burren efter det och sedan får vi se. Ha en bra kväll alla <3


Good feeeeling

Skolan var nice, slutade tidigare och sista var Spanska vilket är soooft. Vi skulle göra redovisningar och jag fick jobba med i sam(?). Gick väldigt bra! Snackat med folk i hela kvällen. Var ute en snabbis och sen duschade jag nyss. Fick även reda på  att det är utvecklingssamtal snart? känns ju lite onödigt heheh :) Ja, var ju föräldrarmöte idag. Justeee, nu kom jag på vad jag skulle göra & nu ringer det! vi hörs!!!
 

Tittar på fiiiilm

Sitter på engelskan och tittar på någon film. Jävligt bra faktiskt! Dock är det ganska kallt i aulan hahaha. Slutar runt tvåååå, en lektion till efter engelskan och sen ett fett hål.. Men ha en bra dag! Puss


Helgen & måndagen

Askul dag faktiskt. Speciellt dom två sista lektionerna! Hade massa läsförståelse och ordförståelse på svenskan, men det var kul! Var ute i helgen. Sen vi typ två i lördags tog jag tåget in till Sollentuna för lunch, shopping & prat med Lya. En gammal klasskamrat, blev dock mest prat och sånt. Varit en väldigt kul helg också hihi. I lördagskväll mötte jag Lina och sen så drog vi till typ ägget osv osv. Senare på kvällen drog vi ner station och sedan dom flesta till donken. Det var typ allt jag kommer ihåg!! Kom in precis, ska duscha och plugga no. Pussen!


älskar läxor..

Sepciellt när man har slarvat bort ena och den andra fatttar man inte ett piss av.. Jaja men det är väll chill ändå ju. Sen nästa vecka är det tydligen prov på nått i historia oxå. Japp nice skolstart liksom. Älska gymnasiet eller?? 
Nej absolut inte. Gjorde även en matte diagnos i fredags och ja jag fattade inte ett piss typ hahah... Skit bra!! 
Men no ska vi vara posetiva här. Om jag får f i allt så är det ju bara till att börja om nästa år.. På nån annan linje liksom. 
Var nyss nere med mamma och sigge i båten. Skulle hämta hem sodasteamen eller vad det nu heter. Sen tömde vi även våran lilla båt på vatten! Skoja inte om att den var typ nästan halv full med vatten. Inte så kul menmen. 
Jag är fett sugen på att köpa mig en liten segel båt till mig själv liksom. Eller ah men jag vet inte. Kanske jag och syrran köper en tillsammans. Who knows.. 
Jaja nu ska jag sova eller nej först ska jag duscha haah fett konstigt inlägg men är inte så jätte pigg på att skriva hehe. Sov gott nu alla underbara readers!  
förra sommaren! SAKNAR 

RSS 2.0