Happy new yeaaaaaaaaaaaar! 2013 HERE WE GOOOOO.

 

Stockholm stockholm stad i världen, stockhooooolm!

Kom hem vid fyra tiden, drog ut vid sju tiden! Mötte först Linda och Lina i ösregnet, sen mötte vi Andreas och senare resteeeen. Sen drog vi hem! hehehe, fett detaljrikt! Men ska fixa lite nu och imorgon är det nyåååååår! 
VAD HAR NI FÖR PLANER INFÖR NYÅR? 

Shopping och frisöööööören

Igår var vi och shoppade! Och idag vi till farmor och lunchaaaa, mysssss! Sen klippte jag mig också! Och nu sitter jag här och tittar på tv med resten, ska fixa lite och sen blir det mer mys! Hoppas alla har det bra hemma, puss! Ni får bilder på allt sen! 
A_jhp8gceaeasjm_large

CHRISTMAS TIME

har glömt min laddare till systemen, så ni får bilder och så sen :) Haft en toppen helg och idag blir det shopping! hihi. Men ni får veta mer sen! Hoppas alla har haft en bra helg och hade en bra julaftoooooon :) 
 

Hhohohoo, uppesittarkvääääll med mina broes!

Det är bara jag, Robin och Wille uppe! De andra har lagt sig för de ska upp tidigt imorgon och fixa, eller så ska dom kolla på en hääääst imorgon! ♥ Imorgon är det jul! Så jäääävla, underbarttttttttttttt. 

Film med busarnaaaaaaaaaa

Ligger här och tittar på film med busaaarna aka galningarna! Hhih, nej men skit mys! Nu ska jag hjälpa Jonte så vi hörs imorgon tror jag :-) Pussen! ♥ Gjorde även den bästa facerapen idag.. 
WH - Inspo

Juuuuicy Couture - CHOOSE JUICY ↓

Tumblr_mfecelkmxs1rmsnsoo1_500_large
Tumblr_mf5u62g7lh1rro4xbo1_500_large
 

22 December 2012

Tjenaaaaaaaaaa. Somnade sent igår, var tvungen att göra klart en idrottsinlämning och så träffade jag Linda. Gick upp klockan sex imorse för att åka hiiiiiiiiiiiiit. Nu är jag här och chillar med livet! Sitter och pratar med resten och så. Hoppas alla har det bra så syns vi snart! 
 
 

Helt jävla seriöst, allvarligt alltså, helt sjukt.

Eftersom vi är lite efter så får vi lov imorgon, skola i typ en halvtimme/timme. Fett värt! Men det är lov snart? Förstår ni vad det innebär? LEDIGHET. Förstår ni vad det innebär? FRIHET. Förstår ni vad det innebär? MAN KAN GÖRA VAD MAN VILL.Vilket betyder? ATT DYGNET SKA STÄLLAS OM. Haha, fett jobbigt. Snackar med folk på kik just nu, ska nog sova snart.. som det brukar låta. Men är fett trött och fett skönt att sova, hihi. Imorgon efter skolan ska jag kanske iväg och handla lite med några eller så ska jag hem, det beror på lite vad som händer och om jag måste hem eller inte! Sen på kvällen ska jag fixa & kanske träffa Lindur (juste, varför planera morgondagen) Godnatt! 
 
Inga läxor ↑
 
 
 

Godmorgon världen! Vilken underbar dag!

 Min mentor är borta, så blir ingen matte & mentorstiden är flyttad. Så har bara två lektioner. 
 Sen har jag julavslutning i ca. en halvtimme på fredag, fett värt ju! Fast ne. 

Hänt de senaste dagarna..

 
Träffat folk och skola, typ de. Skrev sista provet den här terminen idag också, kändes jävligt skönt! Imorgon slutar vi tidigt och på fredag har vi bara avslutning i en timme och sen är det juuuuul och nyååååår! Ska bli jävligt skönt att få sova haha! Tittade på film idag på alla lektioner utom kemin där vi enbart chillade vi våra smågrupper dock var vi i grupper på matten också haha skitkul! Nu ska jag nog skriva klart min krönika som ska in imorgon och sen ska jag  fixa en design och sen får vi se vad den här kvällen har att bjuuuuuuuuda på! Wihooo, tjarååå broes! ♥
Ni får får bättre bilder till helgen då jag börjar blogga ordentligt och till nästa år blir det en riktig design osv. Ska uppdatera med bättre bilder då och inte bara massa mobilbilder :) 
 
 
 
 
 

Little black dress - NYÅR


christmas time

Tumblr_merry5swjn1s033zqo1_500_large
 

Godmorgon mina fina läsare!

Redan nästa vecka ska jag börja med bättre bilder osv. Men efter jul så jävlar kommer det bli mycket bättre och seriösare uppdatering! Ska även fixa ny design då, men hinner inte nu! 
 
Har fixat rummet och sånt nu. Pratar med några på kik och väntar på min mamma och brorsa. Sen ska jag käka och senare ikväll ska jag träffa Linda. Bör även hinna med att öppna fysikboken! Jävligt nice, jul & nyår snart också! Wieeeeeeeeeeeee. 
 
 

Kvällspromenad i snöstormen med mina babes


GISSA ARTISTEN!

Gissa artisten! 
Vinst: en länkning
Väljer ut antalet vinnare beroende på antalet personer som är med i tävlingen

Cute jumpers - inspo

Nice_sweater_6_cute_jumpers_fall_jumpers_autumn_winter_fashion_leuke_truien_schattig_bows_american_flag_stars_moustaches_army__large
weooo! Dom två första är jävligt cooola! 
 

Sista helgen innan lovet under den här terminen!

På fredag slutar vi så då är det lov! Har dock ett prov och två inlämningsuppgifter innan. 
 
Vi hade 3 timmars hål, så då tittat vi på skräckfilm, hehe mys fast den var ganska dålig men det var kul ändå för sedan såg vi på mupparna hehe. Annars var det lugnt, satt och gjorde massa quiz på svenskan! Vann såklart! Slutade runt ett sedan sprang vi till bussen för att åka till Amanda och hämta lite grejer. Och sedan centrum och heeeeem. Har precis käkat. Ha en bra fredag allaaaa, nu skaaaa jag draaaaaaa! ♥
 
 
 
 
 
 

super mega helt ovärd

Känndes sådär att börja med en engelska lektion i en timme klockan tjugo över åtta och sedan ha hål till klockan ett! Ganska ovärd, dock var det prov på både engelskan & spanskan, men det gick heeelt okej. Vi kollade på film på håltimmen & så var vi lite överallt. Kollade även på luciatåget och sedan drog jag hem. Var och kollade på tävlingarna nyss och kom precis hem! Men d är nice. Imorgon har jag idrott och sen hål i ca två timmar, SEN ÄR DET HELG! DET ÄR HELG! HELG! HELG! SEN ÄR DET BARA FEM SKOLDAGAR KVAR PÅ DEN HÄR TERMINEN! Ska bli skönt med lov nu, kan faktiskt behövas! Vi hörs sen, pussen. 

Förra helgen...SNART HELG IGEN!

Träffade sköna människor och tog det lugnt, shoppat lite. Mötte Bellman och Lina vid station i fredags och i lördags var jag med Linda och så. Cozyyy ♥
Just nu sitter jag och pratar med några klasskompisar på feeejjan & sen så ska jag iväg. 
Skrev att jag inte har så mycket prov den här veckan, skoja ba. Kom på att jag har ju tre prov den här veckan men iofs bara två kvar.Sista nationella i matte, engelska & spanska prov. That's life lixom. Snart är det jullov! Har gått sjukt fort, redan gått en hel termin lixom. Så jävla underbart bara. 
 

12:12:12 12/12-2012

Sjuuukt! Nästa gång det är så är typ 2112 eller något, och då lever ju inte jag! ;) Puss och kram (kanske inte lever nu heller)

Nu laddar vi upp inför sista delen på nationella!

Skrev mellan nio - elva. Och strax är det sista delen till klockan 1. Men har lunch nuuuu.
Sen sluuutar vi! tjingtjong. 
 

Pernilla Wahlgren - Hon bara kööööör

 Tror ni att det gick lite fort när hon skrev eller tror ni att hon gjorde "missen" med mening?
 

Mysdag med Mami

 
Godmorgon! Idag ska jag iväg med Mamma, shoppa och luncha sisådär. Pussen. 

Galna människor. (Skulle publiceras igår efter skolan)

Utelåsta – Onödigt – Minne som en guldfisk – Kaos – Best → Sammanfattning

Började med att dom låste ut mig och Rasmus på brandtrapporna, dog av garv. Vi fick gå runt hela skiten eftersom mongosarna bara stod och garvade. Men alla fick sin hämnd.

Sen rullade dagen på hade en ganska onödig svenska där vi skulle läsa några krönikor och så spelade vi något spel jag, Am, Oscar, Rasmus osv. Och så diskuterade vi lite angående klasskassan!

Känns som jag har glömt allt och lite till igår, inklusive minnen hihi.

Nejmen, slutade vid ett typ, drog hem, drog tillbaka, chillade, hem. Sen vad jag ute, men det kommer i ett annat inlägg mina frieeends. Pussen. 

 
Och nästa vecka lovar jag att börja med bätte bilder ifrån min egna dator och inte skoldatorn. 

Vad tycker NI om tatueringar?

  • Vad tycker ni om tatueringar? Bör man inte tatuera sig förrän man är arton? Tyck till.
  • Har ni några tatueringar?  
 
 
 
 
 

Welcome to Stockholm - Snökaoz

Inga tåg, inga bussar. Mycket snö, mycket olyckor = Snööökaos
 
 

Anchor - all sail & no anchor

Tumblr_m8b7g53dz11r0sw6qo1_500_large
 

Godmorgon bloggen!

Sitter och läser lite i kemiboken.. Prov på 130 sidor! Precis som om man kommer ihåg allt på 130 sidor.. Naaaae. Käääänns ju sisådär, men aja! Ska titta på tv nu istället hehe, puss hej!


Matematik - lös dina egna problem

Sitter i grupprum med Alle, Marwan, Anna, Lee, Amelia & Rasmus! Lyssnar på musik & pluggar Kemi. Slutar om en halvtimme, får sluta tidigare! Wihoo! Hörs sen, pussen.


Mitt vinterland - Snö bättre än regn.

52284045643532989_s69nquaf_c_large 1518385-11-1354287626929_large
 
- Tumblr -

Nobody said it was easy


Söndagsmyyyys! - Uppsala

Tumblr_mecmy1nldl1r3qz1lo1_500_large
 
Är på g hemåt nu. Har varit i Uppsala hela dagen, förklarar mer senare! Puss
 

Requiescant in pace

Sov gott! Ta hand om de andra ♥♥ R


RSS 2.0