Så typiskt mig... - Kitesurfing

 
Jaha, blir kanske att kitesurfa (?) i sommar med Fanny. I så fall så drar jag neråt några dagar.
Verkar sjukt kul! Har ni testat det eller något liknande? skulle ni vilja göra det?
 

Vad som hände igår, tisdag den 19:onde. Idag är det onsdag..

 
 
Igår på dagen.. så lirade vi lite fotboll och pratade osv. Satt på en bänk bakom skolan och chillade med Charlie/Siggward & Linda ett tag. Pratade med lite folk som kom och gick förbi, bla. lärare och sommarjobbarna hehehe. Men sen väntade vi på några sommarjobbare som skulle sluta och sedan drog vi hemåt.
 
På kvällen.. så grillade vi, eller vi. En hel del Runbybarn och några från Norrviken. Det var ganska kul.
Sen efter drog alla till Donken men vi var några stycken som drog hem istället. Så efter, gick jag bara hem och sov.
 
Nu ska jag bara duscha och fixa mig lite, sen ska jag möta Linda vid Runby och så ska vi till Hemköp och möta några där. Ser faktiskt ganska varmt ut idag, men vi får väl se. Men vi hörs senare om inte så hörs vi imorgon!
 
Ha en bra dag, alla stora & små som läser våran blogg.. hehe.                                                                                  
 
 
 

Grundskolan

Idag slutar jag grundskolan! Självklart känns det jävligt bra att få sommarlov och det.. men samtidigt kommer man sakna det! Hahah, alla problem och alla sköna människor. Fick även helt okej betyg, är verken missnöjd eller nöjd! Men efter att ha lekt igenom skolan så är dom helt okej. Och btw. fyfaaaan vad hemskt det är när folk gråter.. jag hatar verkligen det.. man vet inte vad man ska göra! Jaja, kommer sakna dom bra lärarna, dom sköna människorna osv. Fast folket kommer jag träffa fler gånger! Sen var det typ tre lärare som verkligen sa hejdå, dom bästa lärarna var/är ju lätt Malin och Therese assååååååå.  Amen såååå är det! Ikväll kör vi förfan! Blir det som planerat är det en heeeel del nior ikväll, yeah!


Grinda & nu möta muppiz

Har varit i Grinda med klassen! Vattenkrig & glasskrig men det är ju standard om du heter Jessica. Hade glass i hela jävla ansiktet.. Men det har varit kul idag. Massa satt och sa grejer till lärarna, så tyckte dom det var skit kul. Muppar asså :) Frös dock som en idiot så en varm dusch hemma skadade ju ej. Pappi hämtade mig i Vaxholm osv. Ska strax dra ut och möta L, ska till HK och hon skulle köpa hårfärg! Ha en bra kväll!


Stooockholm i mitt hjääärta

Har fixat naglarna och så. Har även köpt en till klänning. Fjärde klänningen till nästa vecka.. yeaah. Men vi hörs senare, blir utgång ikväll! pussen.

 


WIHOOOO BÄSTA

Skolan igår och idag har varit så jääävla skön. Skönt folk & sköna dagar, fast igår var det lite seg med film, men vi kom på roligare saker! Fyfan, asså bässstaa. Dock kan jag ju lova att lärarna som har haft oss , inte har tyckt att det här är dom bästa dagarna.. hehe. Men alla kan ju inte vara nöjda..  Fick reda på det bästa på idrotten också, det gjorde ju lätt min dag! Vissa lärare är jävligt bra och rättvisa!

Men ja, blogg.se har knasat också men så ni vet lixom. Livet leker och det är sommarlov snart, känns bra. Fast ändå inte. Eller asså jo, men ändå nej.

Skit samma, ha en underbar fredag och ta det lugnt!


Kom heeem precis!

Drog och mötte twinsen i ösregnet. Sen kom en hel del folk.. och snuten. Så då drog en del och då drog jag och Linda ocksåååååå. Solen sken och sen bara började det regna......sääääär. Men jag ska duscha osv nu och imorgon är det skoooola! Hörde rykten om film på facebook.. men jag vetefan för det borde vara vanliga lektioner! Men sååå äre. Nu ska jag hoppa in i duschen.. hehehehe. Vi hörs, puss.





Tisdag, uuuutgång!

Igår var det lite knas i skolan. Lärare flippade över skit saker osv. Sen spårade väl andra ut. Idag låste dom in mig och hällde vatten.. Haha. Kaos barn asså. Fyfan vad man kommer sakna alla flipp och grejer när man slutar..

Min egna stylist har fixat mitt hår och jag ska nog dra ut straaax. Lediga imorgon ju :-)


RSS 2.0